Ik ben geboren in 1975 te Utrecht, opgegroeid in Breda en momenteel woonachtig in de regio Den Bosch. Ik ben getrouwd, moeder van een zoon en we hebben een samengesteld gezin.
Ik begon mijn werkzaam leven in 1997 als personeelsfunctionaris waar mijn interesse voor psychisch verzuim is ontstaan. In deze staffunctie  had ik met name een adviserende rol en daar kon ik niet  genoeg  voldoening uit halen. Daarom gooide ik in 2004 voor de eerste keer het roer om en stapte de uitvaartverzorging in. Een prachtig beroep waarin je veel kunt betekenen voor nabestaanden. De dagelijkse confrontatie met de eindigheid van het leven bracht mij het besef dat ik het roer nog een keer wilde omgooien en besloot in 2012 mijn baan op te zeggen en full time psychologie te gaan studeren. Een wens die ik van kleins af aan heb gehad kwam uit.
Het proces waar ik doorheen ben gegaan om te komen waar ik nu ben, zowel zakelijk als privé, zou ik beschrijven met de woorden angst en lef. Alle veranderingen gingen gepaard met lastige gedachten en pijnlijke gevoelens die me er niet van hebben weerhouden invulling te geven aan mijn dromen.  Als psycholoog werk ik dan ook graag vanuit de Acceptatie en Commitment Therapie (ACT). ACT gaat er van uit dat pijnlijke gevoelens en moeilijke gedachten onvermijdelijk bij het leven horen. Door te leren op een andere manier met je gedachten en gevoelens om te gaan  zullen ze je niet langer in de weg staan om een waardevol leven te leiden.
Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen.