Ook kinderen en jongeren kunnen bij mij terecht voor begeleiding. Naast individuele trajecten geef ik groepstrainingen.
Tijdens deze training helpen we kinderen en jongeren te ontdekken wat zij belangrijk vinden in het leven en wat voor iemand ze willen zijn. We leren de deelnemers anders om te gaan met moeilijke gedachten en gevoelens zoals (faal) angst, boosheid, verdriet, piekeren, onzekerheid en spanning, zodat deze minder in de weg staan.
Leren Dansen in de Regen
De training ‘Leren Dansen in de Regen’ is gebaseerd op de principes van Acceptance en Commitment Therapie. ACT nodigt je uit om datgene waar je geen persoonlijke controle over hebt te aanvaarden en ACTief te kiezen voor handelingen die je leven rijker en waardevoller maken.
Deze training is heel ACTief. We gaan niet alleen praten maar vooral veel doen en experimenteren. Nieuwe vaardigheden leren is immers net als leren dansen. Pas na veel oefening worden individuele danspassen ook een echte dans.
Opzet van de training
Wij organiseren regelmatig 2-daagse groepstrainingen in het weekend of in vakantieperioden. Deze vinden plaats in de omgeving Den Bosch (NL), in het Waasland (BE) en in de regio Antwerpen (BE).
Wij werken in groepen van maximaal 14 deelnemers in verschillende leeftijdscategorieën (8-12 jaar), (13-17 jaar) (18-25 jaar). Kosten bedragen 245,00 euro per deelnemer.
Op verzoek geven wij ook trainingen en workshops op andere dagen en locaties.
Voor inschrijvingen en meer informatie graag